Rødøret finke

Latinsk navn : Zonaeginthus oculatus (Quoy & Gaimard, 1830)
Tysk navn : Rotohramadine
Engelsk navn : Red-eared Firetail, Red-eared Finch

Underarter: Ingen underarter.


Her mangler et billede. Hvem kan hjælpe??

Størrelse: ca. 12 cm.

Farve: 

Oprindelse: Den lever i det yderste Sydvestlige Australien, syd for Peth.

Udbredelse i Danmark: 

Føde: 

Pasning: 

Yngel: 

Boligforhold: 

Erfaringer om opdræt fra opdrætter/e:

Lukket for kommentarer.